Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:97215722

Send os en e-mail
Der er 3 varer.

Vine fra Lombardiet er ikke særlig udbredt i Danmark, da områdets vine ofte produceres i store cooperativer, hvor kvantitet kan have større prioritet end kvalitet.

Vi har imidlertid fundet en vingård (Quaquarini) i Canneto Parvese, som i den grad værner om kvaliteten ved egen fremstilling. Det er en vingård, som ligger med en skøn udsigt over den mest fantiastiske natur med vinmarker. Vingården er familiedrevet af bror og søster, hvor man sætter de økologiske dyrkningsmetoder i højsædet. En vingård som leverer særdeles spændende vine, som vi glæder os til at præsentere for danskerne.

Underkategorier
  • Barbera Poggio Anna 2011
    Barbera Poggio Anna 2011 OMRÅDET: Canneto Parvese (Lombardiet).  DRUER: 10% Croatina og 90% Barbera.  VINFREMSTILLING:Håndplukkede druer som efter gæring som modnes yderligere egetræsfade i 24 måneder. FARVELys og intens rubinrød.  DUFT Frugtagtig med lette krydrerede dufte.  SMAG Let tør med god fyldig struktur og vedvarende eftersmag. SERVERINGSTEMPERATUR: 16 ° C.  SERVERINGSFORSLAG: Fremragende til grillet / stegt rødt kød og modne oste. ALKOHOL: 13% PRISKr. 85 v. 1 fl.Kr. 85 v. 6 fl. (+ delikatesse fra Italien)Køb 12 fl. og betal for 11.