Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:97215722

Send os en e-mail
Om os
Vores interesse og passion for vine går langt tilbage og udspringer bl.a. af diverse besøg hos forskellige vingårde i Frankrig og Italien. Oprindelig skulle denne passion være udlevet ved at bosætte os på egen vingård i Italien - men vi er gået på kompromis!
Vi har valgt at dele vores interesse for vin med andre, ved at starte Vinhuset Presan op med salg, events m.m.
Vi starter nu, fordi vi samtidig har fået mulighed for at lave en mindre fysisk butik, hvor det også er muligt at hente vin.
 
Hvorfor sælger vi disse vine?
Vinhuset Presan sælger udelukkende vine, hvor vi selv har besøgt producenten. Der er tale om gårde, hvor man lægger vægt på kvalitet og hvor der er kælet for produktionen.
 
Vi går ikke efter de billigste vine, ligesom vi heller ikke går efter de dyreste.
Derimod satser vi på vine, som gerne skal give en oplevelse og som ikke nødvendigvis kan købes i dagligvarebutikker eller hos andre vinhandlere.
 
Vores udbud af vine er ligeledes sammensat efter meget grundige undersøgelser.
 
Først har vi besøgt nogle vingårde (i Toscana, Piemonte, Alsace og Rhone). Her foregår første smagning og dermed udvælgelsen af de vine, som skal have chancen for at komme med hos Vinhuset Presan.
 
Anden smagning sker efter vinene har været bragt hjem til Danmark og er faldet til ro.
Alle vine bliver målt op imod hinanden - pris og kvalitet bliver vurderet og kun de absolut bedste bliver valgt ud.
 
Ved den tredje smagning foregår karakteriseringen af den enkelte vin, så vi får alle nuancer med. Vi prøver herved at sikre den højest mulige kvalitet til vores kunder.
 
Andre fordele
Hos Vinhuset Presan får du ikke blot de gode vine, men også de gode priser og den gode service. Der er mange gode grunde til at handle vin hos os, men her er yderligere nogle fordele:
 
▪  Vi er entusiaster & interesseret i, at du får et godt vinkøb.
▪  Vi har små producenter med store vine.
▪  Lav fragtudgift på levering (gratis ved køb over kr. 1.500).
▪  Deltagelse i vin- / Tapas-aftener
 
Vores mail-adresse:
Vinhuset@Presan.dk
SKM@Presan.dk
PM@Presan.dk
 
Nyhedsbreve:
Vi tillader os at tilmelde dig vores nyhedsbrevs-service, når du har handlet i vores butik. Du kan dog altid framelde dig denne service, hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve fra os.