Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:97215722

Send os en e-mail

Gårde

TOSCANA

FATTORIA IL PALAGIO
I 1979 købte Gaetano Zonin, Fattoria il Palagio, en historisk toscansk ejendom nær Siena hvorfra der har været drevet vinproduktion i mere end 300 år. Familien der driver ejendomme, har været dedikerede vinproducenter gennem adskillige generationer. På ejendommen producers top-vine, som er typisk for Toscana.
Der er samtidig tale om en producent, som ligeledes har forstået at producere vine, som gerne vil stikke lidt ud fra mængden.
 
RISECCOLI
RISECCOLI blev oprindeligt erhvervet som en bondegård, ikke bare med vinmarker, men olivenlunde og frugtplantager samt. RISECCOLI blev hurtigt kendt for sine kvalitetsvine, idet man har modtaget adskillige priser for sine forskellige produktioner. RISICCOLI er således allerede anerkendt nationalt og internationalt som blandt de bedste i Toscana.
Flere af vinene produceres i begrænsede mængder, grundet en nænsom sortering af druer m.m.
Der er således tale om en af de mest interessante og kvalitet-orienterede små vinproducenter i Chianti Classico-området.
 
Flere af deres vine har opnået stor hæder.
 
FATTORIA MONTAGLIARI
Fattoria il Montagliari er en lille familieejet og –drevet gård som producerer vin og olivenolie. I de gamle kældre, der er mere end 300 år gamle, er der de traditionelle maskiner til vinfremstilling samt et stort antal træ tønder, hvor vinen lagres.
Vingården har en lille mængde af barriques (Tønder) hvor vinen aldres.
Montagliari gården er omgivet af 26 hektar vinmarker, beplantet med de typiske Chianti-drueplanter (Sangiovese, Canaiolo, Trebbiano, Malvasia).
Familien værner meget om de gamle traditioner for vindyrkning i Toscana.
Gården producerer Chianti Classico DOCG, Chianti Classico Riserva, Brunesco di San Lorenzo IGT, Grappa og Brandy.
 
Det gennemgående træk for deres vine er, at de som regel lagres gennem længere tid for at opnår karakter.
 
PIEMONTE

AGRICOLA MARRONE
Agricola Marrone drives i dag af 4. Generation af særdeles passionerede og dedikerede ”vinmagere”. Vingården er beliggende i (Annunziata) La Morra – et område, som er kendt for sine glimrende barbera-vine men i særdeleshed for Barolo.
Agricola Marrone er i dag særdeles anerkendt for sine store vine, som sælges i flere lande – og altså også nu i Danmark.
 
CASCINA DEL MONASTERO 
Cascina del Monastero begyndte i 1926 sin vinproduktion i La Morra.
 
Siden dette tidspunkt er vingården - uden at ændre sin oprindelige ånd - blevet forbedret og udvidet og tilpasset faciliteterne til de krav som stilles til en fin vinproduktion.
I dag produceres der særdeles glimrende vine, som er blevet til med stor nænsomhed
 
ALSACE
 
MATERNE-HAEGELIN

Gennem flere generationer af vinavlere, er Materne Haegelin og døtrene i dag kendt for kvaliteten af deres vine, der produceres efter de mest anerkendte traditioner i Alsace. Familien har i dag sine marker spredt på mere end 20 parceller, men alligevel koncentreret omkring ”Bollenberg” i byen Orschwir på den sydlige del af "vin-ruten". Materne Haegelin benytter sig af alle ”7 søstre” i sin vinproduktion, hvorfor Alsace´s mangfoldighed af fremragende vine er repræsenteret på denne gård